fbpx

SOCIAL MEDIA MARKETING

''If people believe they share values with a company, they will stay loyal to the brand''

Social Media Marketing

Heb jij al een community opgebouwd op Social Media? Of wat zijn eigenlijk de juiste platformen voor jouw doelgroep en wat willen ze eigenlijk van jou zien?

Social Media Marketing is een vorm van digitale marketing die sociale netwerkplatforms gebruikt om merk- of productblootstelling te vergroten en relaties met consumenten op te bouwen.

De voordelen van Social Media marketing:

  • Het helpt om een relatie op te bouwen met je klanten en een community te creëren. ‘Likes’ en ‘shares’ hebben weer positieve invloed op de SEO;
  • Zeer nauwkeurige doelgroep targeting mogelijk (op basis van keywords, interesses, lidmaatschap van specifieke groepen, demografie, locatie, werk etc.);
  • Biedt flexibiliteit met creatieve middelen;
  • Levert een hoge ROI op. 
Het effectief gebruik maken van Social Media kan op twee manieren die ik graag voor je inzet om een stijgende lijn te behalen:

/ Het opzetten en beheren van Social Communities. Denk aan: het inzetten van de juiste kanalen om groepen en volgers te genereren. 
/ Het opzetten en beheren van Social Campagnes. Denk aan: het gericht adverteren op Social Media. 

 

Mel Agency

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een freelance online marketing specialist en wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!