fbpx

SEO

''The best place to hide a dead body is the second page of Google Search''

Search Engine Optimization (SEO) – oftewel zoekoptimalisatie.

Dit is het proces om verkeer te krijgen van de gratis, organische en natuurlijke zoekresultaten op zoekmachines. Niet op zoek, maar juist gevonden worden dóór je doelgroep zonder te adverteren. Een goede vindbaarheid in Google is onmisbaar. Zeker 70-80% klikt op de organische resultaten van Google. Hierin kun je echt een verschil maken ten opzichte van concurrenten. 

Elke dag worden er zo’n 3.5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd in Google. Mensen zoeken online naar informatie, winkelen, vergelijken productprijzen etc. Het is de missie van Google om alle beschikbare informatie over het gehele netwerk te organiseren, toegankelijk en nuttig te maken. Google gebruikt bijvoorbeeld meer dan 200 rankingfactoren om een website te beoordelen. Een goede strategie is cruciaal wil jij bovenaankomen verschijnen indien er een bepaalde zoekopdracht wordt uitgevoerd. De rankingfactoren bestaan uit 3 hoofgroepen:

/ Onpage (bijvoorbeeld keywoorden waar je op gevonden wilt worden)

/ Offpage (wordt er naar jouw website gelinkt vanwege jouw relevante content?)

/ Technische optimalisatie (is de website geindexeerd? Hoe zit het met de pagina snelheid? Functioneert jouw website net zo naar behoren op mobiele apparaten?) 

Mel Agency

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een online marketing specialist en wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!