fbpx

SEA

''Build it and they will come is not a strategy, it's a prayer''

Search Engine Advertising (SEA) 

SEA houdt in: betaalde zoekadvertenties. Dit betekent adverteren in zoekresultaten en dat er wordt betaald zodra een gebruiker op de advertentie klikt. Hiermee bereik je jouw doelgroep snel en wordt de conversie geprikkeld. 

Je hebt hierbij verschillende vormen, namelijk: zoekadvertenties, displayadvertenties, video advertenties (die bijvoorbeeld ook op YouTube verschijnen), shopping advertenties en je kunt gebruik maken van re-marketing advertenties. 

Een aantal voordelen van Google advertising:

/ Je website is direct beter vindbaar in Google, waardoor je website traffic verhoogt;
/ Meer en snellere merkbekendheid;
/ Door middel van specifieke targetting kun je precies jouw doelgroep bereiken, waardoor je met minder kosten wel meer leads & conversies krijgt;
/ Resultaten zijn meetbaar & prognoses worden gemakkelijk vastgesteld;
/ Budget vaststellen en monitoren.

Wil je met jouw bedrijf betere vindbaarheid, meer merkbekendheid, meer websitebezoekers en daardoor betere resultaten behalen? Dan is het zeker aan te raden om een Google Ads campagne te starten, waar ik je graag bij help! 

Loopt er momenteel al een Google Ads campagne, maar niet naar tevredenheid? Dan kan ik met hetzelfde budget meer leads en dus meer omzet genereren. 

Mel Agency

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een online marketing specialist en wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!