fbpx
Over Melissa


OVER

Ik ben Melissa Gillessen. Geboren en getogen in Zwolle en woonachtig in het mooie Amsterdam. 

Het is mijn passie om bedrijven te laten groeien en word nóg meer gemotiveerd als de resultaten behaald worden door middel van klantbinding, wat ik zie als mijn dagelijkse doel tijdens mijn werk. 

Naast mijn werkervaringen binnen de online marketing heb ik mij gespecialiseerd als Digital Marketing Professional aan het Digital Marketing Institute. Al enige tijd help ik bedrijven met hun online strategie en de operationele werkzaamheden hiervan als freelancer. 

De reden dat ik mij heb doorontwikkeld op het gebied van online marketing en freelance ben gaan werken heeft een aantal redenen. 

/ Ik vind diversiteit erg belangrijk en daag mijzelf graag uit door in een nieuw project te duiken en optimaal resultaat te behalen.
/ Online marketing is iets wat constant doorontwikkelt. Dit houdt je scherp aangezien er steeds meer mogelijkheden komen die ingezet kunnen worden.
/ Ik vind het erg interessant om te onderzoeken hoe mensen reageren op bepaalde aspecten. Hoe het menselijk brein werkt en hoe wij op bepaalde aspecten reageren en waarom. Hoe snel we bijvoorbeeld onze focus verliezen en hoe je daar met online marketing op kan inspelen om dit juist wel te behouden. Zodat het bedrijf én de klant elkaar niet missen.

Google Search Certificate

/ Google Search Certificeerd /

Google Display Certificate

/ Google Display Certificeerd /

Google Shopping Certificate

/ Google Shopping Certificeerd /

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een online marketing specialist en wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!