fbpx

E-MAIL MARKETING

''Try not to become only someone of success but rather, try to become someone of value''

E-mail marketing

Zorg jij er al voor dat mensen zich inschrijven om jouw e-mails te ontvangen? Heb je eigenlijk al wel een grote database? Of moet die nog opgezet worden? 
E-mail marketing wordt gebruikt om advertenties, updates, mededelingen, educatie en andere marketinginhoud rechtstreeks naar de inbox van een ge├»nteresseerde gebruiker te sturen. De kracht van dit marketingmiddel wordt nog wel eens onderschat, maar het is een van de belangrijkste pijlers! 
 
Het is zeer waardevol om e-mail marketing in te zetten om de volgende redenen:
/ Je kunt heel nauwkeurig targetten (naast het feit dat je jouw specifieke doelgroep wilt bereiken is het bijvoorbeeld ook belangrijk op welk tijdstip je de nieuwsbrief verstuurt); 
/ Het is een low-cost en high-return kanaal; 
/ Het is goedkoop als je kijkt naar kosten per lead/actie;
/ Het is gemakkelijk om te personaliseren; 
/ Het genereert hoge ROI;

/ Het is snel, effectief en de resultaten zijn uitstekend te meten. 

Via een mailinglijst bouw je een band op met je lezers. Het geeft je de mogelijkheid om meer vertrouwen te kweken waardoor de kans groot is dat ze meer bij je besteden. Wanneer je een evenement wilt aankondigen of een nieuw product wilt lanceren is e-mailmarketing een uitstekend middel om je conversie resultaten te behalen, mits dit natuurlijk op de juiste manier wordt inzet. 

Het is ook een krachtig middel voor je business als je affiliate marketing wilt inzetten (andersmans producten promoten).  

Mel Agency

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een online marketing specialist en wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!